Welkom bij Molade Trust Management

Molade Trust Management (MTM) is gespecialiseerd in het verlenen van zakelijke en Trust management diensten.

MTM is een volledig onafhankelijk Trustkantoor, onder licentie van De Nederlandse Bank, om Trustdiensten te mogen verrichten in overeenstemming met de Wet Toezicht Trustkantoren (WTT). In 2016 heeft MTM een keurmerk ontvangen van de vereniging van kwaliteitstrustkantoren (Holland Quaestor) als gecertificeerd Trustkantoor in Nederland.

De omvangrijke diversiteit van de vertegenwoordigde sectoren, de uitgebreide managementposities en de meerdere talen die gesproken worden, maken MTM onmiskenbaar tot een onafhankelijke trustdiensten leverancier voor bijna iedereen, alles en overal! Deze veelzijdigheid maakt ons een ideale partner voor de vele gevarieerde en specifieke zaken gerelateerd aan Trustdiensten.

Ons kantoor is gevestigd in Nederland. Door ons uitgebreide netwerk en niet geassocieerde relaties, is het voor ons mogelijk om wereldwijd professionele diensten te verlenen.

In onze hoedanigheid als directeur van de Nederlandse entiteit, werken wij nauw samen met internationaal gevestigde advocaten, belastingadviseurs en accountants. Aangezien wij een volledig onafhankelijk bedrijf zijn, is er geen mogelijke belangenverstrengelingen met juridische, fiscale en accountantskantoren. Wij zijn een sterke intermediair tussen onze cliënten en adviseurs, wat resulteert in tijd- en kostenbesparingen.

Missie

Wij bewijzen ons vertrouwen in een langdurige zakelijke relatie!

Onze principes

  • aanbod van uitstekende zakelijke diensten met een persoonlijke aanpak.
  • aanbod van een hoge betrokkenheid, korte lijnen van besluitvorming en snelle opvolging tegen concurrerende prijzen.
  • het vinden van de juiste oplossingen voor de wensen van de cliënt, waarbij de belangen van de cliënt te allen tijde voorop worden gesteld.
  • aantrekken en behouden van de beste medewerkers en hun reële carrièremogelijkheden bieden.